Cryolipolyse

“Niet-invasieve en snelle oplossing voor het verminderen van vet? Ontdek CoolSculpting bij Beachline.nl, de expert in cryolipolyse.

Onze niet-operatieve behandeling bevriest vetcellen voor een slanker en strakker lichaam, zonder chirurgische ingrepen. Al ruim 10 jaar ervaring en een gratis intakegesprek met Petra van Heel.

Bespaar tot 62% met CoolSculpting. Bezoek onze website https://beachline.nl/ voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor vragen over de behandeling en nazorg.

Cryolipolyse, ook wel bekend als CoolSculpting, is een innovatieve methode om ongewenst vet te verminderen zonder invasieve chirurgische ingrepen. Bij Beachline.nl, de expert in cryolipolyse, kun je terecht voor een snelle en veilige behandeling.

CoolSculpting maakt gebruik van een speciaal apparaat waarmee vetcellen worden afgekoeld tot een temperatuur van ongeveer -9 graden Celsius. Dit proces zorgt ervoor dat de vetcellen afsterven en op natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam.

Dit proces kan leiden tot een afname van vet in het behandelde gebied met wel 20-25%. Cryolipolyse is een niet-invasieve methode en daarom veel veiliger dan chirurgische ingrepen.

Er is geen hersteltijd nodig en de behandeling is relatief comfortabel. Tijdens de behandeling kan je een tinteling of een onaangenaam gevoel ervaren, maar dit gevoel verdwijnt snel naarmate het weefsel intens wordt gekoeld.

Cryolipolyse, ook wel bekend als CoolSculpting, is een innovatieve methode om ongewenst vet te verminderen zonder invasieve chirurgische ingrepen. Bij Beachline.nl, de expert in cryolipolyse, kun je terecht voor een snelle en veilige behandeling.

CoolSculpting maakt gebruik van een speciaal apparaat waarmee vetcellen worden afgekoeld tot een temperatuur van ongeveer -9 graden Celsius. Dit proces zorgt ervoor dat de vetcellen afsterven en op natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Dit proces kan leiden tot een afname van vet in het behandelde gebied met wel 20-25%.

Cryolipolyse is een niet-invasieve methode en daarom veel veiliger dan chirurgische ingrepen. Er is geen hersteltijd nodig en de behandeling is relatief comfortabel. Tijdens de behandeling kan je een tinteling of een onaangenaam gevoel ervaren, maar dit gevoel verdwijnt snel naarmate het weefsel intens wordt gekoeld.

De CoolSculpting behandelingen worden uitgevoerd door onze behandelspecialist Petra van Heel, een ervaren huidtherapeut met ruim 10 jaar ervaring in cryolipolyse. Tijdens een gratis intakegesprek bespreekt ze samen met jou je wensen en verwachtingen en geeft ze meer informatie over de behandeling, de kosten en de voor- en nazorg. Voordat de behandeling begint, zal Petra een aantal foto’s nemen om het te behandelen gebied goed in kaart te brengen. Vervolgens wordt de behandelzone afgetekend, een gelpad op de huid aangebracht en de behandelkop(pen) op de huid aangesloten. Tijdens het begin van de behandeling kunt u tintelingen, een onaangenaam gevoel en kou ervaring. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel intens wordt gekoeld. Om ervoor te zorgen dat er geen verplaatsingen plaatsvinden kunnen er nadien kussens worden gebruikt ter ondersteuning van de behandelkoppen.

Maak nu afspraak met ons

Bezoek onze website https://beachline.nl/ voor meer informatie of neem direct contact op met ons

Bel voor een AfspraakMeer Weten?