036 - 532 97 86

         info@beachline.nl

Hydradermie behandeling

Hydradermie

* Wereldwijd bekroonde sterbehandeling van Guinot!

Hydradermie is een exclusieve behandeling waarmee u in anderhalf uur van ontspanning weer een stralende huid krijgt. Hydradermie wordt uitsluitend toegepast door ervaren schoonheidsspecialistes die met goed gevolg een training hebben gevolgd. Wereldwijd wordt de Hydradermie-behandeling op dezelfde vakkundige manier uitgevoerd. Hydradermie is geschikt voor alle huidtypes en heeft als doelstelling vochtherstel en rimpelvervaging.

Komt u regelmatig, dan zal u huid er het hele jaar sereen, ontspannen en stralend blijven uitzien!

De geheimen van de behandeling

De enzymatische peeling
Een opeenhoping van dode huidcellen en verhoorning zorgen voor een barricade op de huid. De enzymatische peeling werkt eiwitsplitsend en zorgt ervoor dat uw huid de werkstoffen in de serums tijdens de daarop volgende ionisatie optimaal absorbeert.

De ionisatie waarbij de werkstoffen diep in de huid doordringen
De “rol”elektrodes gevolgd door de “bol”elektrodes, die een licht galvanische stroom afgeven, glijden zachtjes over het gezicht. De huid word toegankelijker en absorbeert als een spons de hooggeconcentreerde serums die zijn aangebracht.

De zuurstofbehandeling om de cellen te stimuleren
Het gezicht wordt bedekt met een gaas waarover de glazen elektrode een wisselstroom verspreidt. Hierdoor worden door middel van micro-circulatie uw cellen van zuurstof voorzien waardoor de huidfuncties worden geactiveerd. Uw huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en elastine. Dit gaat rimpelvorming tegen en herstelt uw huidstructuur.

De lifting-massage voor een prachtige teint
Op een goed voorbereide huid doen manuele technieken wonderen. Massage, lichte drukgrepen en strijkbewegingen met een huidspannend serum gevolgd door een ontspannende gel resulteren in ontspannen gelaatstrekken en een stralende teint. Uw gezicht ziet er jonger uit en u krijgt een nieuwe uitstraling!

Hydradermielift1Hydradermie lift

Uw huid weer strakgetrokken!
Een ongelooflijke vooruitgang in de gezichtsverzorgende behandelingen.

Hydradermie * de sterbekroonde behandeling van GUINOT * nu nog effectiever uitgebreid met een liftende behandeling; Hydradermie-lift. Deze behandeling geeft spectaculaire resultaten door het combineren van spierstimulatie, manuele massage en revitaliserende gels.

Hoe werkt de behandeling?
Hydradermie-lift verstevigt en vervaagt rimpels door het toepassen van spierstimulatie met behulp van geavanceerde apparatuur. Hierdoor worden de onderhuidse en de aan de oppervlakte gelegen spiertjes samengetrokken.

Deze stimulerende fase is verdeeld in 2 stappen; – Draineren om het bloed en de lymfe-circulatie te activeren, gifstoffen af te voeren en het huidweefsel te voorzien van zuurstof. – Stimuleren om de huid te verstevigen en de onderhuidse spieren volume te geven voor een liftend effect.

Uw behandeling begint met een welkomstmassage, hierna wordt uw huid toegankelijk gemaakt met een enzymatische peeling. Deze werkt eiwitsplitsend en zorgt voor een optimale opname van de hooggeconcentreerde serums.

Hierna wordt de spierstimulatie toegepast. Door de spierwerking wordt de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot met als gevolg een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en de huid rond ogen.

De behandeling wordt opgevolgd door een heerlijke ontspannende massage en een voor uw huidtype geschikt masker. Tot slot brengen we een fijne dagcreme op, natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

De doelstelling:
Een natuurlijk liftend en verstevigend effect op het gezicht… Direct resultaat!

Beauté-Neuve behandeling

Laat uw grauwe teint, rimpeltjes, bruine vlekken en pukkeltjes achter in het schoonheidsinstituut

Uw huid vernieuwen dat kan in 60 minuten…

Met Beauté-Neuve geeft uw schoonheidsspecialiste u weer een fijnere, gladdere huidstructuur. Het pluspunt; een verzorging met een tweeledig effect, gebaseerd op de elkaar aanvullende werking van fruitzuren en enzymen, om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. De zuren afkomstig van appels, druiven en citrusvruchten breken de celverbindingen af om dode huidcellen zachtjes los te maken. De uit ananas en papaya gewonnen enzymen breken de dode huidcellen op in minuscule deeltjes om ze beter te kunnen verwijderen. Het resultaat; een huid zo fris als die van een baby!!!!

De drie belangrijke etappes voor een jongere huid:

Exfolieren om de nieuwe huid tevoorschijn te brengen
De exfolierende gel met fruitzuur-enzymen maakt de dode huidcellen zachtjes los en bevordert het aan de oppervlakte komen van “nieuwe” cellen.

Diep in de huid dringen
Onder invloed van de massage verandert de gel, met zijn hoge concentratie aan werkstoffen, op de huid in een zijdezachte olie die de nieuwe cellen onderdompelt in een zacht voedend bad.

De schoonheid accentueren
Omdat de huid aan het einde van de behandeling niet alleen mooier maar ook een stralendere teint heeft, brengt de schoonheidsspecialiste een serum-masker met specifieke fruitzuren aan (zwarte bessen, frambozen, bramen) om uw huid een prachtige uitstraling te geven. Bovendien is het masker heerlijk verfrissend:

  • met fruit- en enzymen-zuren
  • afkomstig uit medische research
  • haalt onzuiverheden weg
  • uw huid direkt mooi, alsof zij van gedaante verandert

LiftosomeLiftosome

“U HOEFT ZICH ALLEEN TE ONTSPANNEN, LIFTOSOME DOET DE REST…”

EEN DRIELEDIG EFFECT; VERSTEVIGEND, LIFTEND EN ONTSPANNEND

Liftosome, een werkelijk effectieve liftende verzorging met sinaasappel-extracten die de huid doet herleven. De teint van uw huid wordt ogenblikkelijk stralender, fijne lijntjes vervagen en de contouren van het gezicht worden steviger. Na de ontspannende massage voelt u zich zowel innerlijk en uiterlijk als herboren. Deze behandeling doet wonderen bij een huid die tekenen van vermoeidheid en stress vertoont.

Superactieve werkstoffen met een huidspannende werking

Een vitaminerijk serum om de collageen en elastine vezels sterker te maken
Eerst dringt een hoogwaardige combinatie van vitamines (C,E en F) tot diep in de huid om de celfuncties te activeren en de elasticiteit te herstellen.

Sinaasappel en Ginsengextracten voor een “lifting” effect
Vervolgens wordt een verwarmend modellagemasker met sinaasappel-extracten op het gezicht aangebracht. De combinatie van stimulerende sinaasappel-extracten en ginseng helpen de teint te verfrissen en de gelaatstrekken strakker te maken.

Chitine voor een gladdere huid
Tenslotte word een huidspannende gel vaardig ingemasseerd. De huid wordt steviger en gladder en uw gezicht ziet er als herboren uit…!

Tarieven

Schoonheidsbehandeling € 55,00
Huidanalyse, reiniging, epileren, stomen met vapozone, peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage, masker, creme aangepast op uw huidtype. Incl. epileren.

Dieptereiniging / acnebehandeling € 45,00
Huidanalyse, reiniging, peeling, stomen met vapozone, verwijderen onzuiverheden, masker, creme aangepast op uw huidtype.

Hydradermie – Bekroonde sterbehandeling van Guinot € 65,00
Weldadige behandeling waarbij m.b.v. moderne apparatuur een hoge concentratie aan voedende werkstoffen uw huid ingesluisd wordt. Doelstelling: vochtherstel en rimpelvervaging. Incl. epileren.

Hydradermie plus € 72,50
Hydradermie behandeling met extra aandacht voor de hals en ogen met gebruik van kwalitatief hoogstaande serums. Incl. epileren.

Hydradermie lift € 75,00
Revolutionaire liftende behandeling met direct zichtbaar resultaat. Deze behandeling verstevigt de huid en vervaagt de rimpels.

Hydradermie ogen lift € 30,00
Speciale Hydradermie oog-contour behandeling. Vermindert wallen, kringen en een vermoeide oogopslag. Doelstelling: vochtherstel en rimpelvervaging. Incl. epileren.

Liftosome – Spectaculaire liftende behandeling € 65,00
Schoonheidsbehandeling met een speciaal thermisch warmte masker, waaronder een dikke laag vitamine C werkstoffen is aangebracht die diep uw huid intrekken. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit verstevigt de huid en gaat rimpelvorming tegen. Incl. epileren

Beauté-Neuve € 65,00
Intensieve peeling m.b.v. fruitzuren. Egaliseert de huid en verfijnt de poriestructuur. Perfect voor pigmentvlekken, littekens, grove poriën en een rokershuid. Incl. epileren

Combi Beauté-Neuve & Hydradermie € 89,00
Door de peelende werking van de fruitzuren uit de Beaute Neuve behandeling een nog spectaculairder resultaat na het insluizen van de werkstoffen van de Hydradermie behandeling. Incl epileren.

Micro-dermabrasie € 79,00
Intensieve peeling m.b.v. microkristallen. Activeert tevens de celdeling van de huid, waardoor er nog meer egalisatie van de huid onstaat. Perfect voor littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een rokershuid.

Voor meer infomatie, het maken van een afspraak of een persoonlijk advies bent u natuurlijk van harte welkom in onze salon of kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Tel: 036 5329786.