036 - 532 97 86

         info@beachline.nl

Bio Peeling treatment / Chinese kruidenpeelingbio

De unieke biologische peeling van Neoderma – ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog– is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en Perfluorcarbon. Het is een biologische peeling die de huid vernieuwt zonder te verdunnen. De vezels van de kruiden zakken door naar de onderste huidlaag (basaalcellenlaag) en geven hier een prikkel om een nieuwe celdeling aan te maken. Normaal regelt het lichaam dit zelf iedere 28 dagen. Na de Neoderma peeling wordt het aantal dagen gereduceerd tot 10 en ontstaat er een compleet nieuwe opperhuid. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd (Dit gaat rimpelvorming tegen en verbetert de huidstructuur).

Omdat de huid niet verdund wordt, ontstaan er geen ongemakken zoals pijn, roodheid, vervelling en korstvorming.

De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) verbetert in sterke mate de doorbloeding van uw huid welke de afvalstoffen losmaakt en de celfuncties activeert. Voor het afvoeren van de afvalstoffen dient u na de behandeling 1,5 liter water per dag te drinken.Tevens heeft deze behandeling een diep reinigende werking waardoor een acne-huid sterk zal verminderen.


De Neoderma Bio-Peeling vermindert huidproblemen zoals:

 • Acne & vette huid (vermindert talgproduktie, diepe zuivering, voert afvalstoffen af)
 • Pigment en ouderdomsvlekken (verwijdert dode huidcellen, versnelt celvernieuwing)
 • Littekens en grove poriën (verwijdert dode huidcellen, versnelt celvernieuwing)
 • Rimpels & preventief tegen rimpels (verwijdert dode huidcellen, versnelt celvernieuwing, stimuleert aanmaak collageen & elastine)
 • Rokershuid (stimuleert doorbloeding, verwijdert dode grauwe huidcellen)
 • Slechte doorbloeding (stimuleert doorbloeding)
 • Voor of na ingrepen door plastisch chirurg (stimuleert doorbloeding waardoor betere celfuncties, waardoor betere genezing)
 • Droge eczeem waaronder psoriasis, ichtyosis (stimuleert celvernieuwing)


De behandeling

 • Reiniging van het gezicht en hals met Cleansing Milk, Liquid Soap of Cleansing Cream. Uw huid wordt nagereinigd met Herbal lotion. Herbal lotion verkleint de poriën en verfijnt de huidstructuur.
 • Epileren
 • Stomen
 • Peeling (Abrikoos en Amandelpit, kokosnootolie)
 • Verwijderen huidonzuiverheden
 • Massage
 • Chinese kruidenpeeling; -actieve bestanddelen; Algen, Pepermuntolie, Melisse, Calendula-Extract (Goudsbloem) werking; verwijdert dode huidcellen, stimuleert doorbloeding, stimuleert aanmaak collageen & elastine, versnelt celvernieuwing, stimuleert doorbloeding, voert afvalstoffen af, verfrist en zuivert de huid, ontstekingsremmend en antiseptisch, vermindert het aanzien van verstopte poriën en puistjes.
 • Masker (op uw huidtype aangepast, herstelt het evenwicht, verzorgt en kalmeert de huid)
 • Opbrengen Blue Blood gel, een voor uw huidtype geschikte dag of nachtcrème en een sunblock product. Actieve bestanddelen Blue Blood Gel: Perfluorcarbon, Vitamine E, Allantoine, Pantanol, Perzikolie. Deze gel dringt tot diep in de huid en voorziet de weefsels van extra zuurstof waardoor opname van andere actieve bestanddelen wordt bevorderd. Activeert de productie van collageen en elastine, werkt kalmerend en vochtregulerend, stimuleert de celvernieuwing, verfrist, revitaliseert verzorgt en hydrateert de huid. Perfluorcarbon zorgt ervoor dat de producten die erna aangebracht worden beter door de huid opgenomen worden.

neo biopeelingDe Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen, voor zowel vrouwen als mannen. Deze behandeling is ook geschikt voor de donker getinte huid. De behandeling is het hele jaar door toepasbaar. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is preventief toe te passen als zijnde uw schoonheidsbehandeling of als kuur wanneer een huidprobleem aangepakt dient te worden.


Tarief

Kosten van de Neoderma Chinese kruidenpeeling per behandeling van 1,5 uur; € 75,-
Indien de behandeling wordt uitgevoerd omdat u acne als huidprobleem heeft, wordt deze mogelijk vergoed door uw verzekering. Beachline is gediplomeerd, erkend en geregistreerd acne behandelspecialist. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of bij ons. Wij staan u graag te woord.