036 - 532 97 86

         info@beachline.nl

Botuline Toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit en wordt gebruikt om bepaalde spieractiviteit te verminderen. In de geneeskunde wordt het middel al jaren gebruikt om bv. spastische spieren te laten verslappen, als bestrijding bij chronische hoofdpijn of bij overmatige transpiratie bij de oksels. In de medische cosmetiek wordt botox gebruikt om de spieractiviteit en daarmee de ongewenste rimpelvorming van bijvoorbeeld het voorhoofd, de frons, drastisch te verminderen of te verwijderen.

Botox is geschikt voor;
Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift en zweetreductie. (oksels) Vermoeide, verouderde of boze gelaatstrekken kunnen aanzienlijk worden verminderd met Botox.Door de oksels te behandelen met Botox wordt de zweetproduktie ongeveer 9 maanden uitgesteld.

Veiligheid;
Al sinds 1980 wordt Botox met veel succes gebruikt bij behandeling tegen rimpels in het gelaat en tegen overmatig transpireren. Botuline toxine is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat het onder de geneesmiddelen valt is er jarenlang onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen, complicaties etc. etc. Gebleken is dat de dosis die gebruikt wordt voor cosmetische doeleinden dermate gering zijn dat er geen complicaties op kunnen treden.

Resultaat;
Het resultaat van een botoxbehandeling is binnen enkele dagen zichtbaar en na 2 weken optimaal. De werkingsduur is ongeveer 3 tot 6 maanden. Voortzetting van het resultaat vereist herhaling van de behandeling. Na meerdere behandelingen houdt het resultaat veel langer omdat de fronsrimpels door verminderde activiteit verzwakken.

De behandeling;
De Botuline Toxine wordt door middel van een klein, dun injectienaaldje direct in de spier aangebracht en zorgt ervoor de betreffende spier, die de rimpels veroorzaakt, niet meer actief is. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied tussen de 15 à 30 minuten.

Na de behandeling;
Meestal ziet de huid er normaal uit na de behandeling en kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten voortzetten. Indien er toch een lichte roodheid/irritatie is, trekt dit snel weer weg.

Wat te doen na de behandeling;
De eerste acht uur na de behandeling is het advies de behandelde gebieden vooral veel te bewegen. (veel lachen, fronsen, huid optrekken etc.) Voorover buigen of liggen dient vermeden te worden en u dient forse druk op de behandelde gebieden te voorkomen. De dag na de behandeling mag u gewoon met zonlicht in aanraking komen doch adviseren wij u een Sunblock te smeren.

Tarieven Botox;
afbeelding botox 1
1 zone's € 140,-

2 zone’s € 260,-

3 zone’s € 390,-

Voor vragen, een gratis vrijblijvend consult, of een behandeling kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Ons telefoonnummer; 036-532 97 86