036 - 532 97 86

         info@beachline.nl

Fillers

Fillers zijn volledig biologisch afbreekbaar en dienen ervoor om rimpels op te vullen en de contour van het gezicht te herstellen.
Gezicht, rimpels om de lippen, neus-lippenplooi, hals en handen kunnen -met direct zichtbaar resultaat- aanzienlijk worden verjongd.

Fillers zijn geschikt voor;
Herstel gezichtscontour/Liquid Facelift, rimpelopvulling, neuslippenplooi, lijntjes boven de mond, lipvolume, liften afhangende mondhoekplooi, handen, decolleté.

Liquid Facelift;
Ouder worden gaat gepaard met volumeverlies. Bij de slapen, jukbeen/wangen en onder de ogen gaat de huid in de loop der tijd wat hangen. Hierdoor ontstaat er een overschot aan huid waardoor de welgevreesde ‘hamsterwangen’ ontstaan. Cosmetisch arts André Boom hersteld het volume door het plaatsen van Fillers. Zo wordt uw gezicht ‘gelift’, verminderen uw rimpels en maken uw krachtige kaaklijn en jonge uitstraling een come-back. De Liquid Facelift is een Facelift waarbij u niet geopereerd hoeft te worden.

Veiligheid;
Dokter André Boom werkt met Teosyal en Stylage. Deze injectables zijn op basis van natuurlijk, niet-dierlijk hyaluronzuur. Hyaluronzuur is volledig biologisch afbreekbaar. De fillers waarmee gewerkt wordt zijn de meest gebruikte fillers waar klinisch veel ervaring mee is opgebouwd met uitstekende veiligheids en werkzaamheidsresultaten.

De behandeling;
Teosyal en Stylage zijn vloeibare substanties die door middel van een dunne naald in de huid wordt gebracht. Het inbrengen van de naald kan op sommige plekken wat gevoelig zijn. Verdoven voor een rimpelbehandeling is niet nodig, omdat er al verdoving aan de filler is toegevoegd. Indien gewenst is dit wel mogelijk. De behandeling voor het opvullen van rimpels neemt niet meer dan een half uur in beslag.

Na de behandeling;
Na de behandeling kan de huid een lichte zwelling of roodheid vertonen. Deze reacties zijn mild van aard en verdwijnen binnen enkele uren. U kunt gewoon uw dagelijkse activiteiten voortzetten.

Het effect;
Door de rimpels op te vullen en bepaalde gebieden meer volume te geven verdwijnen ingevallen delen van het gezicht en krijgt de huid haar jeugdige uitstraling per direct terug. Met Fillers kunt u er weer jonger uit gaan zien zonder dat er lichaamsvreemde stoffen aan te pas komen.

Duurzaamheid;
Een behandeling met Fillers is duurzaam maar niet permanent. Hoe lang het resultaat stand houdt is afhankelijk van een aantal factoren zoals huidconditie, leeftijd, levensstijl en spieractiviteit. Uit ervaring blijkt dat het effect gemiddeld tot een jaar behouden blijft. De meeste mensen kiezen daarna doorgaans voor een vervolgbehandeling.

Tarieven Fillers; 

afbeelding voor bij Fillers

1 zone      € 190,-                  

2 zone’s    € 360,-  

3 zone’s    € 540,-

Voor vragen, een gratis vrijblijvend consult of een behandeling kunt u telefonisch contact met ons opnemen.                              

Ons telefoonnummer; 036- 532 97 86