036 - 532 97 86

         info@beachline.nl

Neoderma

Chinese kruidenpeeling


full26083862 aMet trots bieden wij u de Neoderma Chinese Kruidenpeeling aan. Als schoonheidssalon streven wij ernaar onze klanten zo goed mogelijk te behandelen met de meest effectieve producten die er zijn.


Geschiedenis van Neoderma

Neoderma komt oorspronkelijk uit Cyprus en betekent vanuit het Grieks vertaald; ‘’nieuwe huid’’. Het is een exclusieve lijn voor de huidverzorging die uw schoonheid terug naar de natuur brengt en voor u een nieuwe huid verzorgt. De producten van Neoderma worden op het zonovergoten eiland Cyprus ontwikkeld en geproduceerd.

Bij onze Neoderma schoonheidsbehandelingen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten en kruidenextracten die door de jaren heen bewezen hebben een huidverzorgende en huidverbeterende werking te bezitten.

Alle bestanddelen zijn 100% op natuurlijke basis en in hoge concentraties terug te vinden in de producten. Vanuit de visie van Neoderma zijn alle producten puur en op verantwoorde wijze samengesteld. Dit betekent ook dat de producten niet getest zijn op dieren en vrij zijn van parabenen.