Hydradermie lift

Uw huid weer strakgetrokken!
Een ongelooflijke vooruitgang in de gezichtsverzorgende behandelingen.

Hydradermie * de sterbekroonde behandeling van GUINOT * nu nog effectiever uitgebreid met een liftende behandeling; Hydradermie-lift. Deze behandeling geeft spectaculaire resultaten door het combineren van spierstimulatie, manuele massage en revitaliserende gels.

Hoe werkt de behandeling?
Hydradermie-lift verstevigt en vervaagt rimpels door het toepassen van spierstimulatie met behulp van geavanceerde apparatuur. Hierdoor worden de onderhuidse en de aan de oppervlakte gelegen spiertjes samengetrokken.

Deze stimulerende fase is verdeeld in 2 stappen; – Draineren om het bloed en de lymfe-circulatie te activeren, gifstoffen af te voeren en het huidweefsel te voorzien van zuurstof. – Stimuleren om de huid te verstevigen en de onderhuidse spieren volume te geven voor een liftend effect.

Uw behandeling begint met een welkomstmassage, hierna wordt uw huid toegankelijk gemaakt met een enzymatische peeling. Deze werkt eiwitsplitsend en zorgt voor een optimale opname van de hooggeconcentreerde serums.

Hierna wordt de spierstimulatie toegepast. Door de spierwerking wordt de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot met als gevolg een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en de huid rond ogen.

De behandeling wordt opgevolgd door een heerlijke ontspannende massage en een voor uw huidtype geschikt masker. Tot slot brengen we een fijne dagcreme op, natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

De doelstelling:
Een natuurlijk liftend en verstevigend effect op het gezicht… Direct resultaat!

Beauté-Neuve behandeling

Laat uw grauwe teint, rimpeltjes, bruine vlekken en pukkeltjes achter in het schoonheidsinstituut

Uw huid vernieuwen dat kan in 60 minuten…

Met Beauté-Neuve geeft uw schoonheidsspecialiste u weer een fijnere, gladdere huidstructuur. Het pluspunt; een verzorging met een tweeledig effect, gebaseerd op de elkaar aanvullende werking van fruitzuren en enzymen, om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. De zuren afkomstig van appels, druiven en citrusvruchten breken de celverbindingen af om dode huidcellen zachtjes los te maken. De uit ananas en papaya gewonnen enzymen breken de dode huidcellen op in minuscule deeltjes om ze beter te kunnen verwijderen. Het resultaat; een huid zo fris als die van een baby!!!!

De drie belangrijke etappes voor een jongere huid:

Exfolieren om de nieuwe huid tevoorschijn te brengen
De exfolierende gel met fruitzuur-enzymen maakt de dode huidcellen zachtjes los en bevordert het aan de oppervlakte komen van “nieuwe” cellen.

Diep in de huid dringen
Onder invloed van de massage verandert de gel, met zijn hoge concentratie aan werkstoffen, op de huid in een zijdezachte olie die de nieuwe cellen onderdompelt in een zacht voedend bad.

De schoonheid accentueren
Omdat de huid aan het einde van de behandeling niet alleen mooier maar ook een stralendere teint heeft, brengt de schoonheidsspecialiste een serum-masker met specifieke fruitzuren aan (zwarte bessen, frambozen, bramen) om uw huid een prachtige uitstraling te geven. Bovendien is het masker heerlijk verfrissend:

met fruit- en enzymen-zuren
afkomstig uit medische research
haalt onzuiverheden weg
uw huid direkt mooi, alsof zij van gedaante verandert

Liftosome

“U HOEFT ZICH ALLEEN TE ONTSPANNEN, LIFTOSOME DOET DE REST…”

EEN DRIELEDIG EFFECT; VERSTEVIGEND, LIFTEND EN ONTSPANNEND

Liftosome, een werkelijk effectieve liftende verzorging met sinaasappel-extracten die de huid doet herleven. De teint van uw huid wordt ogenblikkelijk stralender, fijne lijntjes vervagen en de contouren van het gezicht worden steviger. Na de ontspannende massage voelt u zich zowel innerlijk en uiterlijk als herboren. Deze behandeling doet wonderen bij een huid die tekenen van vermoeidheid en stress vertoont.

Superactieve werkstoffen met een huidspannende werking

Een vitaminerijk serum om de collageen en elastine vezels sterker te maken
Eerst dringt een hoogwaardige combinatie van vitamines (C,E en F) tot diep in de huid om de celfuncties te activeren en de elasticiteit te herstellen.

Sinaasappel en Ginsengextracten voor een “lifting” effect
Vervolgens wordt een verwarmend modellagemasker met sinaasappel-extracten op het gezicht aangebracht. De combinatie van stimulerende sinaasappel-extracten en ginseng helpen de teint te verfrissen en de gelaatstrekken strakker te maken.

Chitine voor een gladdere huid
Tenslotte word een huidspannende gel vaardig ingemasseerd. De huid wordt steviger en gladder en uw gezicht ziet er als herboren uit…!

Tarieven

Voor meer infomatie, het maken van een afspraak of een persoonlijk advies bent u natuurlijk van harte welkom in onze salon of kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Tel: 036 5329786.