Microdermabrasie

Micro-dermabrasie is een geavanceerde manier om de huid te peelen. Met behulp van speciale apparatuur wordt heel nauwkeurig een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Door deze behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken en de productie van collageen en elastine te verhogen. Ook verbetert de doorbloeding aanzienlijk. Het resultaat; een mooie, gezonde en frisse huid die zacht en soepel aanvoelt.

Waarvoor word micro-dermabrasie gebruikt?

  • stimuleert de celregeneratie
  • vermindert littekens en rimpels
  • behandelt acne en een onzuivere huid
  • vermindert pigmentvlekken
  • verbetert een slecht doorbloede en/of verouderde huid
  • verwijdert dode huidcellen of een verhoorning van de opperhuid
  • maakt oneffenheden minder zichtbaar.

De behandeling
Bij Beachline werken we met apparatuur van het merk Vitapeel. De Vitapeel is volledig computergestuurd en daardoor kunnen wij een zeer nauwkeurige en effectieve behandeling garanderen. Onze schoonheidsspecialistes hebben een speciale training gevolgd met de Vitapeel waardoor u verzekerd bent van een professionele en effectieve behandeling. Allereerst wordt de behandeling nauwkeurig met u besproken, zodat uw verwachtingen en onze mogelijkheden helder zijn en zo een maximaal resultaat behaald kan worden. Na de voorbespreking volgt de eerste behandeling waarbij met de Vitapeel vrijwel pijnloos de dode huidcellen en oneffenheden verwijderd worden. Afhankelijk van het door u gewenste resultaat wordt een enkele losse behandeling uitgevoerd of wordt met u een kuur van 3 behandelingen afgesproken.

Wat is het verschil tussen een gewone micro-dermabrasie behandeling en een ‘speciaal’ behandeling?
Naast de gewone micro-dermabrasie behandeling kunt u ook kiezen voor de speciaalbehandeling. Bij de speciaalbehandeling wordt naast het gebruik van de Vitapeel  gebruik gemaakt van iontoforese. Een opeenhoping van dode opperhuidcellen en een verhoorning van de huid zorgen voor een barricade op de huid, waardoor werkstoffen uit cosmetica en dagcrèmes niet goed opgenomen kunnen worden. Door micro-dermabrasie wordt de huid opnieuw toegankelijk gemaakt, waardoor de werkstoffen extra diep kunnen doordringen in de huid. Na de micro-dermabrasiebehandeling sluist de schoonheidsspecialiste door middel van iontoforese werkstoffen uit een voor uw huidtype geschikt ampul diep de huid in. U zult zien dat hier verbluffende resultaten mee behaald worden en uw huid jonger en stralender oogt dan ooit tevoren! Voor verdere nabehandeling krijgt u 3 ampullen mee naar huis. U heeft de keuze uit verschillende ampullen die elk een ander doel hebben. U kunt kiezen uit Moisturising-ampullen met extra vochtinbrengende bestanddelen, de Anti-Ageing-ampullen die werkzaam zijn tegen veroudering en rimpels, de Purifying-ampullen met een diep reinigende werking, de Lifting-ampullen die de huid liften of de Sensitive-ampullen die een onrustige huid verkoelen en rust geven.

Voor wie is micro-dermabrasie het meest geschikt?
Micro-dermabrasie is vooral geschikt voor mensen die lijden onder de oneffenheden in hun huid. Een rokershuid, acne-littekens, pigment- en ouderdomsvlekken, een huid die blootgestaan heeft aan overmatige zonbestraling, rimpels of littekens; ze worden allemaal aanzienlijk verminderd of verdwijnen zelfs na een micro-dermabrasiebehandeling.

Onze tarieven:

Voor meer info, het maken van een afspraak of een persoonlijk advies, bent u natuurlijk van harte welkom in onze salon of kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Tel: 036 5329786.