Mesotherapie

Voor een stevige, frisse jonge huid

In 1952 ontwikkelde de Franse arts Michel Pistor de Mesotherapie. Hij gaf cliënten uiterst kleine prikjes vlak onder de huid. Zo zijn doelstelling; optimale opname van de gebruikte werkstoffen en het activeren van de aanmaak van collageen en elastine. Met deze nieuwe behandeling creëerde hij een sterk verbeterde totale huidconditie. In de loop der jaren werd deze behandeling verder geperfectioneerd. Tegenwoordig is Mesotherapie een veel toegepaste, zeer effectieve skinboost.

Mesotherapie is effectief voor

  • huidverjonging
  • een beter gehydrateerde huid
  • verminderde fijne rimpels
  • verfijning huidstructuur
  • verbetering spankracht
  • verbetering totale huidconditie

Werking mesotherapie

Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van een combinatie van hyaluronzuur, vitamines, mineralen en antioxidanten door middel van micro-injecties.
Dit gebeurt precies op de plaatsen waar ze nodig zijn om uw huid te voeden en huidveroudering tegen te gaan. Collageen en elastine in uw huid zijn verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes, rimpels en huidverslapping ontstaan door een verminderde aanmaak van collageen en elastine.
Door het needling aspect van de behandelmethode wordt tevens het natuurlijk herstelmechanisme geactiveerd.
Deze behandeling heeft dus een dubbele werking. In korte tijd wordt uw huid gevoed en er ontstaat een ongeëvenaarde aanmaak van collageen en elastine waardoor uw huid er in korte tijd strakker, gladder en egaler uit gaat zien.

Behandelplan

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt van persoon tot persoon en per situatie. Tijdens een consult met uw behandelaar kunt u over een behandelplan van gedachten wisselen.

Risico’s of bijwerkingen
Mesotherapie is ongevaarlijk. Wij werken uitsluitend met volledig veilige apparatuur en producten.

Tarieven

  • Behandeling gezicht: Afhankelijk van de conditie van uw huid variërend tussen € 125,- en € 150,-
  • Behandeling oogcontour:Tegen donkere kringen, vermoeide ogen en rimpels € 60,-