Pigmentvlekken

Verwijderen pigmentvlekken
Voor het verwijderen van pigmentvlekken werken wij met de Q-Switched Nd Yag-laser. Met deze laser worden de beste resultaten behaald. Tijdens een laserbehandeling worden de pigmentdeeltjes van de pigmentvlek vergruisd in minuscule deeltjes. Q-Switched betekend dat de laser heel snel pulseert waardoor de energie optimaal afgegeven wordt aan de tatoeage zonder de huid te beschadigen. Op deze wijze kunnen wij tevens fout gezette permanente make-up en tatoeages verwijderen..

Hoe werkt de Q-Switched Nd Yaglaser?
Een Yag laser is een apparaat dat voor verwijdering van pigmentvlekken een zeer smalle laserlichtbundel uitzendt met een specifieke golflengte van 532 nanometer. Licht van deze golflengte reageert alleen op de kleuren van uw pigmentvlek en niet op uw gewone huidskleur.

Dit laserlicht wordt met precisie op de pigmentvlek gericht en met ultrakorte pulsen van 1-3 nanoseconden wordt het licht de huid ingestuurd. Op het moment dat het laserlicht het pigment tegenkomt zal deze zijn doel, de melaninekorrels, sterk verhitten, maar zo kort dat alleen het doel verhit wordt en niet de omliggende huid. De laserpulsen verpulvert op veilige wijze het pigment van de pigmentvlek zonder de huid te beschadigen. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling, een deel wordt afgestoten tijdens het helingsproces en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam.

Aantal behandelingen
Meestal zijn 4 tot 6 behandelingen nodig en u ziet na de 1e behandeling al resultaat. De periode tussen de behandelingen bedraagt om de 2 à 4 weken afhankelijk van leeftijd, huidtype en indicatie.

Tarief
Individueel bepaald bij intakegesprek.

Bij Beachline wordt u deskundig behandeld door een erkend specialist waardoor u, indien aanvullend verzekerd, in aanmerking komt voor vergoeding.

Het voorgoedingoverzicht 2019 voor IPL en elektrisch ontharen vindt u op de site van brancheorganisatie Anbos