Permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om altijd verzorgd voor de dag te komen.
Perfect onder alle omstandigheden, zonder inspanning. Tevens kunnen eventuele oneffenheden op een natuurlijke wijze worden gecorrigeerd.
Geschikt voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Beachline is gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up.
Jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing maakt ons een veilig en betrouwbaar adres voor uw permanente make-up.
Inmiddels weten klanten uit heel Flevoland en daarbuiten Beachline te vinden voor een eerste behandeling, een nabehandeling of een correctie.

Voor wie is permanente make-up ideaal?
Voor mensen die:

 • Er altijd verzorgd uit willen zien
 • Veel sporten, zwemmen of naar de sauna gaan
 • Tijd willen besparen door drukte
 • Door overmatig epileren geen wenkbrauwen meer hebben
 • Allergisch zijn voor make-up
 • Brildragend zijn
 • Door ziekte geen haar meer hebben

De behandeling

Eerst wordt uw huid verdoofd met een zachte crème. Daarna wordt de gewenste vorm getekend.

U geeft zelf aan wat uw wensen zijn en wij zullen u daarbij adviseren.
Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Na vijf tot zeven dagen ziet u het resultaat en de bedoelde kleur. De behandeling vindt in twee keer plaats. De tweede behandeling vindt na vier weken plaats in verband met het herstellen van uw huid.

Eyeliners
Eyeliner en wimpers laten de ogen veel meer spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling worden verbeterd. Er wordt gepigmenteerd tussen en/of boven de wimpers waardoor u een intensere oogopslag en veel sprekendere ogen krijgt.

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen zijn net als haar een zeer bepalend onderdeel voor het uiterlijk.
Met de natuurlijke haartjesmethode worden uw wenkbrauwen (weer) prachtig . Na het zetten van de permanente make-up epileert u alleen nog om de vorm heen. Het is dus tevens dé manier om verkeerd geëpileerde wenkbrauwen perfect terug te laten groeien. Zijn uw wenkbrauwen te dun, onregelmatig of in een verkeerde vorm? Met PMU worden deze volledig gecorrigeerd en verbeterd.

Lippen
Permanente make-up kan uw lippen een natuurlijke aanvulling of een extra accent geven. U kunt kiezen voor de kleur van uw lippen of een kleur naar wens.
Wij zullen u hierin uiteraard deskundig adviseren.

Na de behandeling
Na het zetten van uw permanente make-up krijgt u van ons uiteraard schriftelijk thuisverzorgings-adviezen mee. Tevens ontvangt u voor thuis het benodigde naverzorgingsproduct.

Daarom Permanente make-up bij Beachline:

 • Beachline is al 15 jaar onbetwist PMU specialist in Flevoland
 • Beachline is pas tevreden als u tevreden bent.
 • Beachline is in het bezit van de GGD vergunning en werkt uitsluitend volgens de kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne.
  U kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat u zich op een veilig en betrouwbaar adres bevindt. Zie onze vergunning op:

Onze tarieven: