Lashes & brows

VOOR PERFECT VERZORGDE WIMPERS EN WENKBRAUWEN
BEN JE IN GOEDE HANDEN BIJ BEACHLINE

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen kunt u deze laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Alle technieken en nieuwste trends worden door ons op vakkundige wijze uitgevoerd en wij adviseren u graag welke behandeling en vorm het beste bij u past.

Lashes

* Verven wimpers
Verven van de gehele wimperharen maakt de wimpers zichtbaarder waardoor de ogen er, ook zonder make-up, veel sprekender uitzien.
Resultaat 3-5 weken zichtbaar.

* Lash lifting
Liften en verven van de wimpers waardoor een prachtige oogopslag ontstaat! De ogen worden groter, mooier en dus veel sprekender. Voordelen: gemak dient de mens. Tijdens sporten, sauna, zwemmen, vakantie en na het slapen en douchen altijd een mooie, sprekende en natuurlijke oogopslag.
Spectaculair resultaat 6-8 weken zichtbaar.

* Lash serum
Wetenschappelijk ontwikkeld verzorgingsproduct, voedt en verzorgt de wimpers intensief. Dagelijks een  jn lijntje langs de wimperrand en je creëert binnen no-time vollere en langere wimpers.

Brows

* Verven wenkbrauwen
Door het verven van de wenkbrauwen creëert u extra accent op de vorm en dat heeft als resultaat: een natuurlijke, veel meer sprekende oogopslag. Voordelen: niet meer elke dag tekenen met potlood of poeder.
Resultaat 3-5 weken zichtbaar.

* Epileren/harsen wenkbrauwen
Volmaakt verzorgde wenkbrauwen in vorm gebracht passend bij uw wensen en gezicht.

* Verven en epileren wenkbrauwen
Alles netjes in vorm geëpileerd en geverfd waardoor optimaal sprekende en verzorgde wenkbrauwen.

* Henna brows
Verven wenkbrauwen én huid waardoor voor langere tijd strakke, sprekende wenkbrauwen. Ruime keus in tinten.
Resultaat afhankelijk van leefomstandigheden en huidtype 3-5 weken zichtbaar.

Permanente make up

Permanente make up is dé manier om er altijd verzorgd uit te zien. Ideaal onder alle omstandigheden: na het slapen, douchen, in de sauna en tijdens sporten. Permanente make up blijft op zijn plaats en loopt niet uit.

* Permanente make up wenkbrauwen
Op zeer natuurlijke wijze wordt met de 3D hairstroke techniek gewerkt en is de wens voor mooie natuurlijke wenkbrauwen voor iedereen bereikbaar.

* Permanente make up eyeliner
Permanente make up eyeliner zorgt voor een optimaal sprekende oogopslag. De eyeliner wordt aangebracht tussen de wimperhaartjes met als resultaat: een mooie, strakke eyeliner op natuurlijke wijze. Er is keus uit 3 mogelijkheden: eyeliner boven, eyeliner onder of zowel aan de boven- als onderkant van de wimperrand.

Tarieven

Voor meer infomatie, het maken van een afspraak of een persoonlijk advies bent u natuurlijk van harte welkom in onze salon of kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Tel: 036 5329786.