Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam voorgoed verwijderd. Bij deze methode van definitief ontharen worden de storende haren haar voor haar verwijderd. Met een naald wordt in de haarfollikel warmteontwikkeling gecreëerd waardoor de wortel van de haar uitgeschakeld wordt, en er geen nieuwe haar meer zal ontstaan. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Onze schoonheidsspecialiste bepaalt aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is.
Elektrisch ontharen is niet pijnloos. Wel kan de stroomsterkte aangepast worden, zodat het voor iedere cliënt goed te ondergaan is. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied. Er kan wekelijks of om de paar weken behandeld worden. Voor grote behandeloppervlaktes is deze methode niet geschikt.

Elektrisch ontharen is het meest geschikt om overgebleven grijze, rode of blonde haren te verwijderen die met IPL lichtflitsontharen niet te verwijderen zijn.

Vergoeding door de verzekering
Bij vrouwen wordt deze behandeling in het gezicht bij een aanvullende polis bijna altijd vergoed door de verzekering.
Beachline is gediplomeerd en erkend behandelspecialist en in het bezit van alle benodigde diploma’s en registraties om het voor u vergoed te krijgen. Informeer hierover bij uw verzekeringsmaatschappij of bij ons. Wij staan u graag te woord.

Tarief
Per 30 min. € 40