Verwijderen huidoneffenheden

Bij het ouder worden ontstaan er op de huid ontsierende oneffenheden. Vaak zitten ze op zichtbare plaatsen en worden ze als storend ervaren. Deze bloedvat en bindweefselafwijkingen zijn vaak onschuldig en kunnen eenvoudig, snel en veilig verwijderd worden.

Er wordt gewerkt met de Appilus, een geavanceerd en kwalitatief hoogstaand apparaat waarmee wij middels thermolyse en/of de blendtechniek alle storende oneffenheden die jarenlang uw gezicht ontsierden binnen enkele minuten voorgoed laten verdwijnen.

Om welke huidoneffenheden gaat het?

  • Couperose
  • Bloedblaartjes
  • Fibromen / Steelwratjes
  • Spider neavi
  • Pigmentvlekjes
  • Vetbultjes
  • Millia / gerstekorrel

Bovengenoemde oneffenheden kunnen op diverse manieren verwijderd worden. De manier waarop is afhankelijk van het soort oneffenheid.

De werking

Verwijdering couperose, spider naevi, bloedblaartjes en millia
De HFwisselstroom thermolyse genaamd zorgt voor een warmteontwikkeling die door de naald stroomt. De naald stipt de indicatie aan en daar vindt acuut coagulatie plaats waardoor de bloedvatafwijking hersteld wordt.

Verwijdering pigmentvlekjes, fibromen, steelwratjes en vetbultjes
Om bovenstaande indicaties te behandelen wordt de blendmethode toegepast. Bij de blendtechniek lossen we de verhevenheid of het pigmentvlekje op d.m.v. loogvorming. Elektrolyse zal de zuren, basen en zouten in de huid ontleden met behulp van gelijkstroom. Door dit chemisch proces vormt zich loog en deze werkt verwekend en eiwitoplossend. Hierdoor laat de verhevenheid of het pimentvlekje los. We maken dus eigenlijk expres een schaafwondje. Schaafwondjes hebben de eigenschap zonder litteken te genezen. Als na een week het korstje is afgevallen zal het plekje beschermd moeten worden met een sun-block, deze is bij ons verkrijgbaar. Na 2 a 3 maanden ziet u niet meer dat er een oneffenheid heeft gezeten.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het verwijderen van al deze cosmetisch storende oneffenheden. Er wordt dus gewerkt met een hoge mate aan deskundigheid. U kunt bij ons op veilige wijze, zonder een litteken achter te laten, uw oneffenheden laten verwijderen. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gegarandeerd is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de indicatie. Soms is 1 behandeling al genoeg en in andere gevallen zijn meerdere behandelingen nodig.

Tarief
Behandeling (30 min.) € 30,00
In 30 min. kunnen verschillende oneffenheden verwijderd worden.